Voor aubergine

Aubergine is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de aubergine gebakken in de oven met een heerlijke combinatie van kruiden en knoflook. Het resultaat is een smaakvolle, sappige aubergine die een perfecte aanvulling is op een maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 aubergines, in plakken gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakken aubergine op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom en verdeel het mengsel over de aubergine.

4. Bak de aubergine in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de aubergine gaar is.

5. Serveer de gebakken aubergine warm.

Voor aubergine

Geef een reactie

Schuiven naar boven