Vlammetjes

Vlammetjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele frietjes. Deze vlammetjes zijn gemaakt van aardappelen, uien en knoflook en worden gebakken in olijfolie. Ze zijn heerlijk als bijgerecht of als snack. Hieronder volgt het recept voor vlammetjes.

Ingrediënten:

– 2 grote aardappelen
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– Olijfolie
– Zout en peper

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes.

2. Snijd de ui en knoflook fijn.

3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de aardappelen, ui en knoflook toe.

4. Bak de aardappelen op middelhoog vuur tot ze goudbruin en gaar zijn.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de vlammetjes warm.

Vlammetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven