Vis

Vis is een heerlijk en gezond voedsel dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke vis met een knapperige korst kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 koppen bloem
– 2 theelepels zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 2 koppen paneermeel
– 2 koppen geraspte kaas
– 2 pond visfilet

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de bloem, zout en peper in een kom.

3. Voeg de olijfolie en citroensap toe en meng tot een kleverig deeg.

4. Voeg de paneermeel en geraspte kaas toe en meng tot een kruimelig deeg.

5. Leg de visfilets op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bestrijk de visfilets met het deeg en druk het aan.

7. Bak de visfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de korst goudbruin is.

8. Serveer de vis met een salade of groenten.

Vis

Geef een reactie

Schuiven naar boven