Vijgen geitenkaas

Vijgen geitenkaas is een heerlijke combinatie van zoete vijgen en zoute geitenkaas. Het is een perfecte snack of bijgerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Deze combinatie is een echte smaakbom en het is ook nog eens gezond. Hieronder volgt het recept voor vijgen geitenkaas.

Ingrediënten:

– 4 vijgen

– 100 gram geitenkaas

– 2 eetlepels honing

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel kaneel

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Snijd de vijgen in plakjes en leg ze op een bakplaat.

3. Bestrijk de vijgen met de olijfolie en strooi er wat zout en peper over.

4. Bak de vijgen in de oven gedurende 10 minuten.

5. Verdeel de geitenkaas over de vijgen en strooi er wat kaneel over.

6. Bak de vijgen nog eens 10 minuten in de oven.

7. Verdeel de honing over de vijgen en geitenkaas.

8. Bak de vijgen nog eens 5 minuten in de oven.

9. Serveer de vijgen geitenkaas warm.

Vijgen geitenkaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven