Vegan ramen

Vegan ramen is een heerlijke, gezonde maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte combinatie van smaken en texturen, waardoor het een geweldige optie is voor veganisten en niet-veganisten. In dit recept gebruiken we een veganistische bouillon, groenten, noedels en een paar andere ingrediënten om een heerlijke vegan ramen te maken.

Ingrediënten:

– 4 kopjes veganistische bouillon

– 2 eetlepels sojasaus

– 2 eetlepels rijstazijn

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 theelepel gemberpoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1/2 theelepel chilipeper

– 200 gram ramen noedels

– 1 kopje gesneden wortelen

– 1 kopje gesneden shiitake paddenstoelen

– 1 kopje gesneden broccoli

– 1 kopje gesneden bamboescheuten

– 1/2 kopje gesneden lente-uitjes

– 1/4 kopje geroosterde sesamzaadjes

– 1/4 kopje gesneden koriander

Bereidingswijze:

1. Breng de veganistische bouillon in een grote pan aan de kook.

2. Voeg de sojasaus, rijstazijn, sesamolie, gemberpoeder, knoflookpoeder en chilipeper toe en roer goed om te combineren.

3. Voeg de ramen noedels toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4. Voeg de wortelen, shiitake paddenstoelen, broccoli, bamboescheuten en lente-uitjes toe en kook nog 5 minuten.

5. Voeg de sesamzaadjes en koriander toe en roer goed om te combineren.

6. Serveer de vegan ramen met extra sesamzaadjes en koriander.

Eet smakelijk!

Vegan ramen

Geef een reactie

Schuiven naar boven