Tomaten

Tomaten zijn een veelzijdig ingrediënt dat in veel verschillende gerechten kan worden gebruikt. In dit recept worden tomaten gecombineerd met knoflook, basilicum en olijfolie om een heerlijke, smaakvolle saus te maken. De saus is perfect om te serveren met pasta of als dip voor stokbrood. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 4 tomaten, in stukjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel vers gehakte basilicum

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de tomaten toe en bak deze 3-4 minuten.

4. Voeg de basilicum toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de saus warm met pasta of als dip voor stokbrood.

Tomaten

Geef een reactie

Schuiven naar boven