Spekjes

Spekjes zijn een heerlijk en veelzijdig ingrediënt dat je in veel gerechten kunt gebruiken. Of je nu een klassieke maaltijd wilt maken of een gezonde snack, spekjes zijn een geweldige manier om smaak toe te voegen. In dit recept maken we een simpele maar smakelijke spekjes met knoflook en kruiden. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram spekjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de spekjes op een bakplaat en strooi er de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, zout en peper overheen.

3. Roer alles goed door elkaar zodat de spekjes goed bedekt zijn met de kruiden.

4. Bak de spekjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

5. Serveer de spekjes warm met je favoriete bijgerecht.

Spekjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven