Spaghetti met gehakt

Spaghetti met gehakt is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een klassieker die iedereen kent en waar iedereen van houdt. Het is een gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken en dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke spaghetti met gehakt kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 500 gram spaghetti
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel basilicum
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur totdat de ui glazig is.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt totdat het gaar is.

4. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de gehaktsaus. Roer alles goed door elkaar en laat het nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de spaghetti met gehakt meteen. Eet smakelijk!

Spaghetti met gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven