Snickers

Snickers zijn een heerlijke traktatie die iedereen kan maken. Deze versie is gemaakt met een krokante bodem, een romige karamelvulling en een laag chocolade. Het is een perfecte combinatie van zoet, zout en knapperig. Hier is hoe je je eigen snickers kunt maken.

Ingrediënten:

– 200 gram krokante koekjes
– 200 gram boter
– 200 gram suiker
– 200 gram geroosterde pinda’s
– 200 gram melkchocolade

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter.

3. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een bakvorm en druk het aan.

4. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten.

5. Verwarm de suiker in een pan op middelhoog vuur totdat de suiker is gesmolten en een karamelkleur heeft.

6. Voeg de pinda’s toe aan de karamel en meng goed.

7. Verdeel de karamel-pinda-mengsel over de koekjesbodem en druk het aan.

8. Smelt de chocolade au bain-marie en giet deze over de karamel-pinda-laag.

9. Laat de snickers afkoelen en stort ze uit de bakvorm.

10. Snijd de snickers in stukken en geniet ervan!

Snickers

Geef een reactie

Schuiven naar boven