Scrambled egg

Scrambled eggs is een heerlijk ontbijt dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je kunt variëren met allerlei ingrediënten. In dit recept gaan we scrambled eggs maken met een paar extra ingrediënten. Hieronder staat hoe je het kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel geraspte kaas
– 1 eetlepel fijngehakte ui
– 1 eetlepel fijngehakte paprika
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren in een kom en voeg de melk toe. Roer goed door.

2. Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui en paprika toe en bak tot de ui glazig is.

4. Voeg de eiermengsel toe en roer goed door.

5. Voeg de kaas toe en roer goed door.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Laat het geheel op laag vuur garen tot het gestold is.

8. Serveer de scrambled eggs met wat extra kaas en wat fijngehakte kruiden.

Eet smakelijk!

Scrambled egg

Geef een reactie

Schuiven naar boven