Sate ku batata

Sate ku batata is een heerlijke Surinaamse snack die gemaakt wordt van aardappelen, kruiden en een heerlijke satésaus. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte snack voor een feestje of als tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor sate ku batata.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen

– 2 eetlepels olie

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel kerriepoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel gemberpoeder

– 1 eetlepel knoflookpoeder

– 1 eetlepel uienpoeder

– 1 eetlepel sambal

– 1 eetlepel ketjap

– 1 eetlepel suiker

– 1 eetlepel azijn

– 1 eetlepel tomatenpuree

– 1 eetlepel pindakaas

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 eetlepel sojasaus

– 1 eetlepel limoensap

– 1 eetlepel koriander

– 1 eetlepel peterselie

– 1 eetlepel sereh

– 1 eetlepel laos

– 1 eetlepel korianderpoeder

– 1 eetlepel komijn

– 1 eetlepel kurkuma

– 1 eetlepel kerriepoeder

– 1 eetlepel zout

– 1 eetlepel peper

– 1 eetlepel gemberpoeder

– 1 eetlepel knoflookpoeder

– 1 eetlepel uienpoeder

– 1 eetlepel sambal

– 1 eetlepel ketjap

– 1 eetlepel suiker

– 1 eetlepel azijn

– 1 eetlepel tomatenpuree

– 1 eetlepel pindakaas

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 eetlepel sojasaus

– 1 eetlepel limoensap

– 1 eetlepel koriander

– 1 eetlepel peterselie

– 1 eetlepel sereh

– 1 eetlepel laos

– 1 eetlepel korianderpoeder

– 1 eetlepel komijn

– 1 eetlepel kurkuma

– 1 eetlepel kerriepoeder

– 1 eetlepel zout

– 1 eetlepel peper

– 1 eetlepel gemberpoeder

– 1 eetlepel knoflookpoeder

– 1 eetlepel uienpoeder

– 1 eetlepel sambal

– 1 eetlepel ketjap

– 1 eetlepel suiker

– 1 eetlepel azijn

– 1 eetlepel tomatenpuree

– 1 eetlepel pindakaas

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 eetlepel sojasaus

– 1 eetlepel limoensap

– 1 eetlepel koriander

– 1 eetlepel peterselie

– 1 eetlepel sereh

– 1 eetlepel laos

– 1 eetlepel korianderpoeder

– 1 eetlepel komijn

– 1 eetlepel kurkuma

– 1 eetlepel kerriepoeder

– 1 eetlepel zout

– 1 eetlepel peper

– 1 eetlepel gemberpoeder

– 1 eetlepel knoflookpoeder

– 1 eetlepel uienpoeder

– 1 eetle

Sate ku batata

Geef een reactie

Schuiven naar boven