Runderreepjes met champignons

Runderreepjes met champignons is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en het is ook nog eens makkelijk te maken. In dit recept gebruiken we runderreepjes, champignons, ui, knoflook, tomatenpuree, kruiden en wat olijfolie. Met deze ingrediënten maak je een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram runderreepjes
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 500 gram champignons, in plakjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur totdat de ui glazig is.

2. Voeg de runderreepjes toe en bak deze totdat ze gaar zijn.

3. Voeg de champignons toe en bak deze totdat ze zacht zijn.

4. Voeg de tomatenpuree, oregano, tijm, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de runderreepjes met champignons met wat rijst of aardappelen.

Runderreepjes met champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven