Rollade

Rollade is een heerlijk gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gaan we een rollade maken met een heerlijke kruidige korst. De rollade wordt gevuld met een mengsel van champignons, uien, knoflook en kruiden. Dit gerecht is een heerlijke maaltijd voor een avondje thuis.

Ingrediënten:

– 1 rollade
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 250 gram champignons, fijngesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels paneermeel
– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de uien, knoflook en champignons toe. Bak de groenten op middelhoog vuur totdat ze zacht zijn.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten mee. Laat het mengsel afkoelen.

4. Leg de rollade op een snijplank en bestrijk de buitenkant met de boter.

5. Meng de paneermeel met de kruiden en bestrijk de buitenkant van de rollade met het mengsel.

6. Vul de rollade met het groentemengsel en rol de rollade op.

7. Leg de rollade in een ovenschaal en bak de rollade in de oven gedurende 45 minuten.

8. Serveer de rollade met aardappelpuree en groente.

Rollade

Geef een reactie

Schuiven naar boven