Rode spitskool

Rode spitskool is een heerlijke groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je rode spitskool kunt koken met een lekkere knoflook-olijfolie saus. Het is een eenvoudig en gezond recept dat je in slechts 15 minuten klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 rode spitskool
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de spitskool toe en bak deze 5 minuten, of totdat de spitskool zacht is.

4. Voeg het paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door.

5. Laat nog 2 minuten bakken en serveer direct.

Rode spitskool

Geef een reactie

Schuiven naar boven