Ravioli formaggio e pomodoro

Ravioli formaggio e pomodoro is een heerlijke Italiaanse pasta gerecht dat bestaat uit ravioli gevuld met kaas en tomatensaus. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond of een gezellige avond met vrienden. Met de volgende stappen kun je dit heerlijke gerecht in een handomdraai maken.

Ingrediënten:

– 500 gram ravioli
– 500 gram tomatensaus
– 200 gram geraspte kaas
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe.

2. Voeg de ravioli toe aan het kokende water en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

4. Voeg de tomatensaus toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de geraspte kaas toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Voeg de oregano toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

7. Giet de gekookte ravioli af en voeg deze toe aan de tomatensaus. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

8. Serveer de ravioli formaggio e pomodoro meteen.

Ravioli formaggio e pomodoro

Geef een reactie

Schuiven naar boven