Pulled pork oven

Pulled pork oven is een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat je in een oven kunt bereiden. Het resultaat is een sappige, smaakvolle pulled pork die je kunt serveren met een verscheidenheid aan bijgerechten. In dit recept gebruiken we een combinatie van kruiden en specerijen om de pulled pork een heerlijke smaak te geven. Met dit recept kun je een heerlijke maaltijd bereiden die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 1 kg varkensvlees (schouder of rug)

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel korianderpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1/2 theelepel chilipoeder

– 1/2 theelepel gedroogde oregano

– 1/2 theelepel gedroogde tijm

– 1/2 theelepel gedroogde basilicum

– 1/2 theelepel gedroogde peterselie

– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn

– 1/2 kopje appelazijn

– 1/2 kopje ketchup

– 1/4 kopje bruine suiker

– 1/4 kopje honing

– 1/4 kopje Worcestershire saus

– 1/4 kopje sojasaus

– 1/4 kopje olijfolie

– 1/4 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Leg het varkensvlees in een ovenschaal en bestrijk het met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden en specerijen in een kom en strooi het mengsel over het vlees.

4. Meng de appelazijn, ketchup, bruine suiker, honing, Worcestershire saus, sojasaus, olijfolie en water in een kom en giet het mengsel over het vlees.

5. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet het vlees in de oven.

6. Bak het vlees gedurende 3 uur.

7. Haal het vlees uit de oven en laat het afkoelen.

8. Gebruik twee vorken om het vlees in kleine stukjes te trekken.

9. Serveer de pulled pork met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

Pulled pork oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven