Pasta met spinazie

Pasta met spinazie is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een perfecte combinatie van smaken en kleuren, en het is ook nog eens een makkelijk gerecht om te maken. In dit recept gebruiken we verse spinazie, knoflook, olijfolie en parmezaanse kaas om een heerlijke maaltijd te creëren. Dit recept is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten:

– 400 gram pasta
– 500 gram verse spinazie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 4 eetlepels olijfolie
– 50 gram geraspte parmezaanse kaas
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2-3 minuten, of totdat de spinazie gaar is.

4. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de parmezaanse kaas.

7. Serveer direct.

Pasta met spinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven