Paling

Paling is een heerlijk en gezond vissoort die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke paling kunt maken met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 1 paling
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de paling en dep hem droog met keukenpapier.

3. Leg de paling op een bakplaat en bestrijk hem met de olijfolie.

4. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

5. Bestrijk de paling met het mengsel en zorg ervoor dat hij goed bedekt is.

6. Bak de paling in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de korst knapperig is.

7. Serveer de paling met wat citroensap en wat extra olijfolie.

Eet smakelijk!

Paling

Geef een reactie

Schuiven naar boven