Paksoi kip champignons

Paksoi kip champignons is een heerlijk Aziatisch gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een combinatie van paksoi, kip en champignons die samen een heerlijke smaak en textuur creëren. Dit gerecht is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om je familie te verrassen met een lekker en gezond gerecht.

Ingrediënten:

– 500 gram kipfilet, in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 ui, fijngehakt

– 1 paksoi, in dunne reepjes gesneden

– 200 gram champignons, in plakjes gesneden

– 2 eetlepels sojasaus

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 eetlepel honing

– 1 theelepel gemalen gember

– 1 theelepel gemalen koriander

– 1 theelepel gemalen komijn

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan. Voeg de knoflook en ui toe en bak deze 2-3 minuten.

2. Voeg de kip toe en bak deze 5-7 minuten, of totdat de kip gaar is.

3. Voeg de paksoi, champignons, sojasaus, sesamolie, honing, gember, koriander en komijn toe en bak alles nog 5-7 minuten.

4. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de paksoi kip champignons met rijst of noodles.

Paksoi kip champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven