Oma’s koolraap

Oma’s koolraap is een heerlijk, traditioneel gerecht dat al generaties lang wordt geserveerd. Het is een eenvoudig gerecht dat eenvoudig te maken is en een heerlijke smaak heeft. Het is een geweldige manier om koolraap te bereiden en het is een geweldige manier om de smaak van deze groente te ervaren. Hier is hoe je het maakt.

Ingrediënten:

– 1 koolraap, geschild en in stukken gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de koolraap in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Voeg de ui, knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe en meng goed.

4. Bak de koolraap in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de koolraap gaar is.

5. Serveer warm.

Oma’s koolraap

Geef een reactie

Schuiven naar boven