Oatmeal cookies

Oatmeal cookies zijn een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Deze oatmeal cookies zijn gevuld met kaneel, rozijnen en walnoten, waardoor ze een heerlijke smaak hebben. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke oatmeal cookies.

Ingrediënten:

– 225 gram bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel kaneel

– 225 gram boter, op kamertemperatuur

– 225 gram bruine suiker

– 2 eieren

– 2 theelepels vanille-extract

– 225 gram havermout

– 100 gram rozijnen

– 100 gram gehakte walnoten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng in een kom de bloem, bakpoeder, zout en kaneel.

3. In een andere kom, klop de boter en suiker tot een luchtig mengsel. Voeg hier de eieren en vanille-extract aan toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg het bloemmengsel toe aan het botermengsel en meng tot een glad deeg.

5. Voeg de havermout, rozijnen en walnoten toe en meng goed.

6. Maak met je handen kleine balletjes van het deeg en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.

7. Bak de oatmeal cookies in ongeveer 12-15 minuten goudbruin.

8. Laat de oatmeal cookies afkoelen op een rooster.

Eet smakelijk!

Oatmeal cookies

Geef een reactie

Schuiven naar boven