Mon chou taart

Mon chou taart is een heerlijke Franse taart die gemaakt wordt met een luchtige, zoete crème en een knapperige bodem. Het is een perfecte traktatie voor een speciale gelegenheid of gewoon als een lekkere snack. Hieronder volgt een recept voor deze heerlijke taart.

Ingrediënten:

– 2 pakken bladerdeeg
– 2 eieren
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 1/2 theelepel vanille extract
– 1/2 theelepel kaneel
– 1/4 theelepel zout
– 1/2 kop slagroom
– 1/2 kop suiker

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Rol het bladerdeeg uit en leg het in een taartvorm.

3. Klop de eieren, suiker, bloem, boter, vanille extract, kaneel en zout in een kom tot een glad mengsel.

4. Voeg de slagroom en suiker toe en klop tot een glad mengsel.

5. Giet het mengsel in de taartvorm en bak gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de taart afkoelen en serveer.

Mon chou taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven