Mini pavlova

Mini Pavlova is een heerlijk dessert dat perfect is voor een feestelijke gelegenheid. Het is een luchtige meringue gevuld met slagroom en vers fruit. Deze mini Pavlova’s zijn eenvoudig te maken en zullen zeker indruk maken op je gasten. Hier volgt het recept.

Ingrediënten:

– 4 eiwitten

– 250 gram suiker

– 1 theelepel witte azijn

– 1 theelepel maïzena

– Slagroom

– Vers fruit naar keuze

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 120 graden Celsius.

2. Klop de eiwitten in een schone kom totdat ze stijf zijn.

3. Voeg de suiker geleidelijk toe en klop totdat het mengsel glanzend is.

4. Voeg de witte azijn en maïzena toe en klop nog een paar minuten.

5. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel het eiwitmengsel in kleine porties.

6. Bak de mini Pavlova’s gedurende 1 uur in de oven.

7. Laat de mini Pavlova’s afkoelen.

8. Vul de mini Pavlova’s met slagroom en vers fruit.

9. Serveer de mini Pavlova’s en geniet ervan!

Mini pavlova

Geef een reactie

Schuiven naar boven