Met zalm uit blik

Zalm uit blik is een heerlijke en gezonde manier om vis te eten. Het is gemakkelijk te bereiden en heeft een heerlijke smaak. In dit recept gebruiken we zalm uit blik om een heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 blikken zalm

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde basilicum

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kopje kappertjes

– 1/2 kopje olijven

– 1/2 kopje gesneden tomaten

– 1/2 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

4. Voeg de zalm uit blik toe en roer goed.

5. Voeg de kappertjes, olijven, tomaten en kaas toe en roer goed.

6. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

7. Bak de zalm gedurende 20-25 minuten totdat de kaas gesmolten is en de zalm gaar is.

8. Serveer de zalm met een salade of een andere bijgerecht.

Met zalm uit blik

Geef een reactie

Schuiven naar boven