Met worstjes

Heerlijke worstjes met een knapperige korst en een sappig binnenste. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige maaltijd voor het hele gezin. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig om deze worstjes te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram worstjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/2 theelepel oregano

– 1/2 theelepel tijm

– 1/2 theelepel basilicum

– 1/2 theelepel rozemarijn

– 1/2 theelepel kurkuma

– 1/2 theelepel gedroogde chilipeper

– 1/2 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de worstjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

5. Voeg het water toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

6. Leg de worstjes in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de worstjes in ongeveer 20 minuten gaar.

7. Serveer de worstjes met aardappelpuree of rijst.

Eet smakelijk!

Met worstjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven