Met tartaar

Tartaar is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere mix van verschillende ingrediënten, waaronder rauwe vis, groenten, kruiden en sauzen. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke tartaar maken. Hieronder volgt een recept voor tartaar.

Ingrediënten:

– 200 gram rauwe vis (bijvoorbeeld zalm of tonijn)
– 1 rode ui, fijngehakt
– 1/2 komkommer, fijngehakt
– 1/2 rode paprika, fijngehakt
– 1/4 kopje mayonaise
– 1/4 kopje kappertjes
– 1/4 kopje fijngehakte peterselie
– 1/4 kopje fijngehakte koriander
– 1/4 kopje fijngehakte dille
– 1/4 kopje fijngehakte selderij
– 1/4 kopje fijngehakte knoflook
– 1/4 kopje olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Snijd de vis in kleine blokjes en zet deze apart.

2. Meng in een kom de ui, komkommer, paprika, mayonaise, kappertjes, peterselie, koriander, dille, selderij en knoflook.

3. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper.

4. Voeg de vis toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar.

5. Laat de tartaar minstens een uur in de koelkast staan om de smaken te laten intrekken.

6. Serveer de tartaar met wat extra kappertjes en wat extra olijfolie.

Eet smakelijk!

Met tartaar

Geef een reactie

Schuiven naar boven