Met koolraap

Koolraap is een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt koolraap gebakken met knoflook, ui en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, knapperige groente die een perfecte aanvulling is op elke maaltijd.

Ingrediënten:

– 1 koolraap, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 ui, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de koolraap, knoflook, ui, olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en meng alles goed door elkaar.

3. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

4. Bak de koolraap gedurende 25-30 minuten, of totdat de koolraap gaar en knapperig is.

5. Serveer de koolraap warm als bijgerecht.

Met koolraap

Geef een reactie

Schuiven naar boven