Met gebakken zalm

Gebakken zalm is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een snelle lunch of een gezellige avondmaaltijd. In dit recept wordt de zalm gebakken in een pan met wat olijfolie en kruiden. Het resultaat is een heerlijk gebakken zalm met een knapperig korstje en een sappig binnenste. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 2 zalmfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de zalmfilets met de knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de zalmfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de zalm gaar is.

5. Serveer de gebakken zalm met wat extra olijfolie en kruiden.

Met gebakken zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven