Met citroenen

Citroenen zijn een veelzijdige vrucht die je op verschillende manieren kunt bereiden. Of je nu een frisse salade maakt, een zoete taart of een heerlijke saus, citroenen geven je gerecht een heerlijke smaak. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke citroen-kruidenboter maakt die je kunt gebruiken om je gerechten een extra smaakboost te geven.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels boter

– 2 eetlepels citroensap

– 1 theelepel kruiden naar keuze (bijvoorbeeld tijm, oregano, basilicum, etc.)

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Smelt de boter in een kleine steelpan op laag vuur.

2. Voeg het citroensap, de kruiden, het zout en de peper toe en roer goed om.

3. Laat de boter op laag vuur zachtjes koken totdat de kruiden geurig zijn.

4. Haal de pan van het vuur en laat de boter afkoelen.

5. Giet de boter in een schaal en bewaar deze in de koelkast tot gebruik.

6. Gebruik de citroen-kruidenboter om je gerechten een extra smaakboost te geven. Geniet ervan!

Met citroenen

Geef een reactie

Schuiven naar boven