Met bospeen

Bospeen is een heerlijke, zoete groente die een lekkere aanvulling is op veel gerechten. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke bospeen met knoflook en kruiden kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 bospeen
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de bospeen en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de plakjes bospeen op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

4. Voeg de knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Bak de bospeen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de bospeen warm.

Met bospeen

Geef een reactie

Schuiven naar boven