Met aubergine

Aubergine is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept combineer je de aubergine met knoflook, olijfolie, komijn en koriander om een heerlijke, smaakvolle maaltijd te maken. Deze aubergine is een perfecte bijgerecht of hoofdgerecht voor een gezonde maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 aubergines, in plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel koriander
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes aubergine op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de aubergine met de knoflook, komijn, koriander, zout en peper.

4. Bak de aubergine in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de aubergine gaar is.

5. Serveer de aubergine warm als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Met aubergine

Geef een reactie

Schuiven naar boven