Mamita

Mamita is een heerlijke, traditionele Mexicaanse maaltijd die wordt geserveerd met een verscheidenheid aan ingrediënten. Het is een eenvoudig gerecht dat eenvoudig te maken is en een heerlijke smaak heeft. Het is een geweldige manier om een maaltijd te maken die heerlijk, voedzaam en betaalbaar is. Hier is een recept voor mamita dat u thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes gekookte rijst
– 1 kopje gesneden uien
– 1 kopje gesneden paprika
– 1 kopje gesneden tomaten
– 1 kopje gesneden courgette
– 1 kopje gesneden champignons
– 1 kopje gesneden wortelen
– 1 kopje gesneden knoflook
– 1 kopje gesneden koriander
– 1 kopje gesneden avocado
– 1 kopje gesneden jalapeño
– 1 kopje gesneden olijven
– 1 kopje gesneden kaas
– 1 kopje gesneden kip
– 1 kopje gesneden varkensvlees
– 1 kopje gesneden chorizo
– 1 kopje gesneden bonen
– 1 kopje gesneden maïs
– 1 kopje gesneden tomatensaus
– 1 kopje gesneden tomatenpuree
– 1 kopje gesneden kruiden
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Verhit een grote koekenpan met olijfolie en voeg de uien, paprika, tomaten, courgette, champignons, wortelen, knoflook, koriander, avocado, jalapeño, olijven, kaas, kip, varkensvlees, chorizo, bonen, maïs, tomatensaus, tomatenpuree en kruiden toe.

3. Bak de ingrediënten op middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, of totdat de groenten zacht zijn.

4. Voeg de gekookte rijst toe en roer alles goed door elkaar.

5. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet het in de oven.

6. Bak de mamita gedurende ongeveer 20 minuten, of totdat het goudbruin is.

7. Serveer de mamita warm met een salade of een andere bijgerecht. Geniet ervan!

Mamita

Geef een reactie

Schuiven naar boven