Makreel filet

Makreel is een heerlijke vis die veel voedingsstoffen bevat. Het is een goede bron van eiwitten, vitamine B12, selenium en omega-3-vetzuren. In dit recept wordt de makreel gebakken in een kruidige marinade, waardoor het een heerlijke maaltijd wordt.

Ingrediënten:

– 2 makreel filets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de makreel filets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de makreel filets met de marinade.

5. Bak de makreel filets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de makreel filets met een salade of groenten.

Makreel filet

Geef een reactie

Schuiven naar boven