Maiskolven

Maiskolven zijn een heerlijk en gezond gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere snack of bijgerecht dat je kunt serveren met een salade of als bijgerecht bij een maaltijd. In dit recept leer je hoe je maiskolven kunt maken met een knapperige korst en een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 4 maiskolven

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 kopje geraspte kaas

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de maiskolven in de lengte doormidden.

3. Leg de maiskolven op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

4. Bestrooi de maiskolven met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

5. Bestrooi de maiskolven met de geraspte kaas.

6. Bak de maiskolven in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de kaas goudbruin is.

7. Serveer de maiskolven warm.

Maiskolven

Geef een reactie

Schuiven naar boven