Lasagnette knorr

Lasagnette Knorr is een heerlijk en eenvoudig te bereiden gerecht. Het is een combinatie van knapperige lasagnevellen, een saus van tomaten en kaas en een heerlijke vulling van gehakt. Het is een gerecht dat iedereen kan maken en dat zeker een hit zal zijn bij je gasten. Hieronder volgt het recept voor Lasagnette Knorr.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 pakje Knorr Lasagnette
– 1 blik tomatenpuree
– 1 ui, fijngesneden
– 1 teentje knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 200 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

4. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Leg een laag lasagnevellen in een ovenschaal.

6. Giet de gehaktsaus over de lasagnevellen en strooi er wat geraspte kaas over.

7. Leg nog een laag lasagnevellen over de gehaktsaus en giet er nog wat gehaktsaus over. Strooi er nog wat geraspte kaas over.

8. Herhaal dit proces totdat alle ingrediënten op zijn.

9. Bak de lasagnette in de oven gedurende 25-30 minuten.

10. Serveer de lasagnette meteen.

Lasagnette knorr

Geef een reactie

Schuiven naar boven