Lamshaasjes

Lamshaasjes zijn een heerlijke manier om lam te bereiden. Ze zijn mals, sappig en hebben een heerlijke smaak. In dit recept worden de lamshaasjes gebakken in een oven met een kruidige korst. Het resultaat is een heerlijke maaltijd die perfect is voor een avondmaal met familie of vrienden.

Ingrediënten:

– 4 lamshaasjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

– 1 eetlepel fijngehakte bieslook

– 1 eetlepel fijngehakte tijm

– 1 eetlepel fijngehakte oregano

– 1 eetlepel fijngehakte rozemarijn

– 1 eetlepel fijngehakte salie

– 1 eetlepel fijngehakte basilicum

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamshaasjes in een ovenschaal.

3. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout, peper, peterselie, bieslook, tijm, oregano, rozemarijn, salie en basilicum in een kom.

4. Bestrijk de lamshaasjes met de kruidenmengsel.

5. Bak de lamshaasjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de lamshaasjes met een salade of aardappelpuree.

Lamshaasjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven