Kropsla

Kropsla is een heerlijke salade die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we kropsla, tomaat, ui, knoflook, olijfolie en wat kruiden om een heerlijke salade te maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar minuten klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 koppen kropsla
– 1 tomaat, in blokjes gesneden
– 1 ui, in dunne ringen gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de kropsla toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de tomaat, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door.

5. Laat de salade nog een paar minuten bakken tot de kropsla gaar is.

6. Serveer de salade warm of koud.

Kropsla

Geef een reactie

Schuiven naar boven