Koolvis

Koolvis is een heerlijke, gezonde vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de koolvis gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige vis die je kunt serveren met een salade of aardappelen.

Ingrediënten:

– 4 koolvisfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de koolvisfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de koolvisfilets met het mengsel en zet de bakplaat in de oven.

5. Bak de koolvisfilets gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de koolvis met een salade of aardappelen.

Koolvis

Geef een reactie

Schuiven naar boven