Kokos cake

Kokos cake is een heerlijke, zachte cake die perfect is voor een speciale gelegenheid. Deze cake is gemaakt met kokosmelk, kokosrasp en kokosolie, waardoor het een heerlijke, romige smaak heeft. De cake is ook eenvoudig te maken en is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. Hieronder volgt het recept voor kokos cake.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1 kopje suiker
– 1/2 kopje kokosolie
– 1 kopje kokosmelk
– 1 theelepel vanille extract
– 1/2 kopje kokosrasp

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, zout en suiker.

3. Voeg de kokosolie, kokosmelk en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.

4. Voeg de kokosrasp toe en meng goed.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de cake in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat een satéprikker er schoon uitkomt.

7. Laat de cake afkoelen en serveer.

Kokos cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven