Kleine gehaktballetjes

Kleine gehaktballetjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Ze zijn perfect als bijgerecht, maar ook als hoofdgerecht met een salade of aardappelpuree. In dit recept leer je hoe je deze kleine gehaktballetjes maakt.

Ingrediënten:
500 gram gehakt
1 ei
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels paneermeel
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
1 theelepel zout
1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Meng het gehakt, ei, ui, knoflook, paneermeel, peterselie, zout en peper in een kom.

2. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar.

3. Maak kleine balletjes van het gehaktmengsel.

4. Verwarm een koekenpan met wat olie en bak de balletjes aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de kleine gehaktballetjes met een salade of aardappelpuree.

Kleine gehaktballetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven