Kipshoarma ovenschotel

Kipshoarma ovenschotel is een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Het is een heerlijke combinatie van kipshoarma, aardappelen, groenten en kaas. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je deze ovenschotel in een mum van tijd bereiden.

Ingrediënten:

– 500 gram kipshoarma
– 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 1 groene paprika, in blokjes gesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de kipshoarma aan.

3. Voeg de ui, knoflook, paprika’s, tomatenblokjes, paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak alles nog een paar minuten mee.

4. Voeg de aardappelblokjes toe en bak alles nog een paar minuten mee.

5. Verdeel het kipshoarma-mengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de ovenschotel in ongeveer 25 minuten gaar.

7. Serveer de ovenschotel met een frisse salade.

Kipshoarma ovenschotel

Geef een reactie

Schuiven naar boven