Kippenvleugels zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker knapperig en heerlijk gekruid. In dit recept leer je hoe je kippenvleugels kunt maken met een heerlijke kruidige smaak. Je kunt de kippenvleugels serveren met een dip of als bijgerecht bij een maaltijd. Geniet van deze heerlijke kippenvleugels!
Ingrediënten:
– 2 pond kippenvleugels
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 theelepels knoflookpoeder
– 2 theelepels uienpoeder
– 2 theelepels komijnpoeder
– 2 theelepels zout
– 1 theelepel peper
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Leg de kippenvleugels op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.
3. Meng alle kruiden in een kom en strooi over de kippenvleugels.
4. Bak de kippenvleugels in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar en knapperig zijn.
5. Serveer de kippenvleugels met een dip of als bijgerecht bij een maaltijd.