Kidneybonen

Kidneybonen zijn een heerlijke en voedzame manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn een goede bron van vezels, eiwitten, vitamine B6 en mineralen. In dit recept worden kidneybonen gecombineerd met knapperige groenten, kruiden en een heerlijke saus om een smakelijke maaltijd te creëren. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om je maaltijd te verrijken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes gekookte kidneybonen
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 1/2 kopje kastanjechampignons, in plakjes gesneden
– 1/4 kopje olijfolie
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de kidneybonen, ui, knoflook, paprika en champignons over een bakplaat.

3. Giet de olijfolie over de groenten en meng goed.

4. Bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, zout en peper.

5. Rooster de groenten in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de groenten knapperig zijn.

6. Serveer warm met een salade of rijst.

Kidneybonen

Geef een reactie

Schuiven naar boven