Kalfswangen

Kalfswangen zijn een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je kalfswangen kunt bereiden met een heerlijke saus. De saus is gemaakt met witte wijn, knoflook, tijm en roomboter. Het resultaat is een heerlijk gerecht dat je met je familie en vrienden kunt delen.

Ingrediënten:

– 4 kalfswangen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1/2 kopje witte wijn
– 1 theelepel tijm
– 2 eetlepels roomboter
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de kalfswangen toe. Bak de kalfswangen aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de knoflook, witte wijn, tijm, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten koken.

4. Voeg de roomboter toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.

5. Leg de kalfswangen in een ovenschaal en giet de saus erover.

6. Bak de kalfswangen in de oven gedurende 20 minuten.

7. Serveer de kalfswangen met de saus en je favoriete groenten.

Kalfswangen

Geef een reactie

Schuiven naar boven