Kabeljauw bakken

Kabeljauw is een heerlijke vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je kabeljauw kunt bakken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je hebt alleen wat kabeljauw, wat boter, wat knoflook, wat citroensap en wat kruiden nodig. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd bereiden die je hele gezin zal smaken. Dit recept is een geweldige manier om kabeljauw te bereiden en het is ook nog eens gezond. Dus, laten we beginnen!

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwfilets
– 2 eetlepels boter
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de boter.

3. Bestrooi de filets met de knoflook, citroensap, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de kabeljauw in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de kabeljauw met een salade of groenten naar keuze.

Eet smakelijk!

Kabeljauw bakken

Geef een reactie

Schuiven naar boven