Icing

Icing is een heerlijke manier om je baksels te versieren. Het is eenvoudig te maken en je kunt het aanpassen aan je smaak. Hieronder volgt een recept voor een basis icing die je kunt gebruiken voor het versieren van cupcakes, koekjes en andere baksels.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels boter, op kamertemperatuur

– 2 eetlepels melk

– 2 eetlepels poedersuiker

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 theelepel zout

Instructies:

1. Klop de boter in een kom met een mixer tot het licht en romig is.

2. Voeg de melk, poedersuiker, vanille-extract en zout toe en mix tot alles goed gemengd is.

3. Voeg meer melk toe als de icing te dik is.

4. Voeg meer poedersuiker toe als de icing te dun is.

5. Gebruik de icing om je baksels te versieren.

6. Geniet van je heerlijke baksels!

Icing

Geef een reactie

Schuiven naar boven