Haricot verts

Haricot verts zijn een heerlijke groente die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept worden de haricot verts gebakken met knoflook en citroen voor een heerlijke, smaakvolle maaltijd. Het is een eenvoudig recept dat je in slechts een paar minuten klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram haricot verts
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Breng een pan met water aan de kook en voeg de haricot verts toe. Kook de haricot verts gedurende 3-4 minuten. Giet af en laat afkoelen.

3. Leg de haricot verts op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met knoflook, zout en peper.

4. Bak de haricot verts in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

5. Haal de haricot verts uit de oven en besprenkel met citroensap. Serveer direct.

Haricot verts

Geef een reactie

Schuiven naar boven