Glutenvrije koekjes

Glutenvrije koekjes zijn een heerlijke traktatie voor iedereen die glutenvrij eet. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden aangepast aan uw smaak. In dit recept maken we glutenvrije koekjes met een heerlijke combinatie van kokos, noten en chocolade.

Ingrediënten:

– 2 kopjes glutenvrije bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/2 kopje kokosolie

– 1/2 kopje kokosrasp

– 1/2 kopje gemalen noten naar keuze

– 1/2 kopje chocolade chips

– 1/2 kopje suiker

– 1 ei

– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, zout, kokosolie, kokosrasp, gemalen noten, chocolade chips en suiker.

3. Voeg het ei en vanille extract toe en meng alles goed.

4. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Bak de koekjes in de oven gedurende 10-12 minuten.

6. Laat de koekjes afkoelen en geniet ervan!

Glutenvrije koekjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven