Glutenvrije broodjes

Glutenvrije broodjes zijn een heerlijke manier om te genieten van een lekker broodje zonder de gevolgen van gluten. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept leer je hoe je glutenvrije broodjes kunt maken met een basis van amandelmeel.

Ingrediënten:

– 2 kopjes amandelmeel

– 2 eetlepels bakpoeder

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels kokosolie

– 2 eetlepels honing

– 1 kopje lauw water

– 1 ei

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng in een grote kom de amandelmeel, bakpoeder en zout.

3. Voeg de kokosolie, honing, lauw water en het ei toe en meng tot een glad deeg.

4. Vet een bakplaat in met kokosolie.

5. Neem een kleine hoeveelheid deeg en vorm er een broodje van.

6. Leg het broodje op de bakplaat en herhaal dit met de rest van het deeg.

7. Bak de broodjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

8. Laat de broodjes afkoelen voordat je ze serveert.

Geniet van je glutenvrije broodjes!

Glutenvrije broodjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven