Glutenvrij brood

Glutenvrij brood is een heerlijke optie voor mensen met een glutenintolerantie. Het is een gezonde en smakelijke manier om te genieten van een broodje. Met dit recept kun je een heerlijk glutenvrij brood maken dat je kunt eten als ontbijt, lunch of snack.

Ingrediënten:

– 2 kopjes glutenvrije meelmix
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels olie
– 1 kopje warm water

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de meelmix, bakpoeder, zout en suiker in een kom.

3. Voeg de olie toe en meng het geheel goed.

4. Voeg het warme water toe en kneed het deeg tot een soepel geheel.

5. Leg het deeg op een met meel bestoven bakplaat en druk het deeg plat.

6. Bak het brood in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Haal het brood uit de oven en laat het afkoelen.

8. Geniet van je heerlijke glutenvrije brood!

Glutenvrij brood

Geef een reactie

Schuiven naar boven